Objednávky a poradenství
774 600 766
E-mail
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Postup na pigmentování nástěnných barev a omítek

Postup na pigmentování nástěnných barev a omítek

Práce s přírodními sypkými pigmenty je stejně snadná jako práce s tónovacími pastami. Před smícháním s barvami je pouze třeba vložit pigmenty do vody. Měkká voda smáčí pigmenty…

9 ZVÝHODNĚNÝCH odstínů pigmentovaných LAZUR

9 ZVÝHODNĚNÝCH odstínů pigmentovaných LAZUR

Nově zavádíme za zvýhodněnou cenu 9 odstínů napigmentovaných olejových lazur, které budeme mít stále skladem, abychom Vám je mohli odeslat vždy do 1 pracovního dne. Výhody :  …

Workshop TADELAKTU

Workshop TADELAKTU

Klára Turková opět připravuje dílnu Marockého štuku TADELAKT

Různé DŘEVINY vytváří různé ODSTÍNY

Různé DŘEVINY vytváří různé ODSTÍNY

Na výsledné barvě dřeva se vždy kromě odstínu olejové lazury na dřevo velkou mírou podílí i odstín natíraného dřeva. Stejný odstín lazury tak může vypadat úplně jinak na smrku,…

Nátěr půdovek a jiných cihlových dlažeb

Nátěr půdovek a jiných cihlových dlažeb

Půdovky (ruční cihlová dlažba) jsou krásné již samotné bez ošetření. Zákazníci si proto často přejí, aby byly ošetřené pokud možno co nejpřirozenějším nátěrem a aby se…

OLEJ NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK

OLEJ NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK

V našem sortimentu nabízíme produkt Olej na zahradní nábytek je určen jak k prvnímu ošetření nového zahradního nábytku, tak i k udržovací péči a oživení již naolejovaného…

Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Níže uvedené zásady o ochraně osobních údajů se vztahují na všechny osobní údaje shromážděné správcem na základě plnění smluvního vztahu, právní povinnosti, oprávněného zájmu nebo uděleného souhlasu, a to prostřednictvím internetových stránek nebo jiných zdrojů, a popisují způsoby využívání a ochrany osobních údajů ze strany správce.

Správce:

Viz. Kontakt

Legislativa

Správce zpracovává osobní údaje uživatele poskytnuté telefonicky, osobně, písemně či elektronicky v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „GDPR").

Rozsah zpracovaných údajů správcem

Jméno, příjmení, firma, adresa, telefonní číslo, e-mail, IČ, DIČ a další související komunikaci, informace a podklady, které uživatel v rámci poskytování služeb správci poskytne.

Doba uchování osobních údajů

Osobní údaje správce zpracovává a uchovává po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností uživatele a po dobu, po kterou je správce povinen údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů.

Předávání osobních údajů třetím stranám

Správce předává osobní data uživatele třetím stranám, pouze pokud to vyžaduje jiný právní předpis; je to nutné k poskytnutí produktu či služby nebo na základě oprávněného zájmu správce. Předání osobních údajů se vždy děje na základě právního předpisu nebo na základě smlouvy s třetí stranou, která poskytuje dostatečné záruky ochrany osobních údajů.

Práva uživatele

Právo na přístup k osobním údajům -  uživatel má právo od správce získat informace o tom, zda zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Uživatel má také právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil na jeho žádost nepřesné osobní údaje, které se ho týkají. Neúplné osobní údaje má uživatel právo kdykoli doplnit.

Právo na výmaz osobních údajů – uživatel má právo zažádat správce o výmaz či likvidaci jeho osobních údajů, které správce o uživateli zpracovává, pokud jsou splněny určité podmínky a uživatel o to požádá.

Právo na omezení zpracování osobních údajů - uživatel má právo, aby správce v určitých případech omezil zpracování osobních údajů uživatele. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má uživatel právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů – uživatel má možnost získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.

Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů – uživatel má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zcela nebo i částečně. Souhlas lze odvolat písemným oznámením zaslaným na adresu správce nebo na jeho e-mailovou adresu. Osobní údaje může správce zpracovávat pouze v rozsahu potřebných právních důvodů zpracování, tzn. zejména při plnění svých právních povinností nebo pro účely ochrany práv a právních nároků.

V případě pochybností uživatele se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem, může podat stížnost přímo jemu, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Kompletní služby
Profesionální provedení Marockého štuku TADELAKT

Profesionální provedení Marockého štuku TADELAKT

Realizacemi Marockého štuku TADELAKT se zabýváme od roku 2001 a ročně provedeme mnoho m2 Marockých štuků. Získali jsme tak cenné zkušenosti, které rádi nabídneme i Vám. Cena za…

Provádíme nátěry roubenek a srubů

Provádíme nátěry roubenek a srubů

Nátěry dřevostaveb se zabýváme od samého počátku naší firmy. Již dlouhých 15 let. Sjednocená cena za provedení 1 nátěru je 65,- Kč/m2. Cena nátěru obsahuje práci včetně…

Aktuálně
Postup na pigmentování nástěnných barev a omítek

Postup na pigmentování nástěnných barev a omítek

Práce s přírodními sypkými pigmenty je stejně snadná jako práce s tónovacími pastami. Před smícháním s barvami je pouze třeba vložit pigmenty do vody. Měkká voda smáčí pigmenty…

9 ZVÝHODNĚNÝCH odstínů pigmentovaných LAZUR

9 ZVÝHODNĚNÝCH odstínů pigmentovaných LAZUR

Nově zavádíme za zvýhodněnou cenu 9 odstínů napigmentovaných olejových lazur, které budeme mít stále skladem, abychom Vám je mohli odeslat vždy do 1 pracovního dne. Výhody :  …

Přírodní barvy Kreidezeit
Borek 11, 380 01 Dačice
384 422 703
Provozní doba

Po-Pá 7:00 – 15:00

(po 15:00 dle telefonické dohody)

Nahoru